[Polska]Mieszanka ciasta babki piaskowej
Przeznaczona jest do wypieku babek piaskowych. Zapewnia uzyskanie wysokiej jako?ci wyrobu charakteryzuj?cego si? du?? obj?to?ci?, delikatn? struktur?, dobr? krajalno?ci? i przed?u?on? ?wie?o?ci?.
SPOSÓB PRZYRZ?DZANIA
SK?ADNIKI - na 1000 g wyrobu gotowego
Mieszanka - 700 g
Margaryna - 170 g
Jaja - 210 g (4 szt.)
RAZEM - 1080 g
ubytki technologiczne - 80 g
masa wyrobu gotowego - 1000 g
Margaryn? roztopi?. Do mieszanki doda? wystudzon? roztopion? margaryn? i jaja. Wszystkie sk?adniki miksowa? ok. 5 min. a? do uzyskania jednolitej g?adkiej masy. Ciasto prze?o?y? do uprzednio przygotowanych foremek. Foremki z ciastem wstawi? do podgrzanego piekarnika i piec w temperaturze 180-190 C. Czas wypieku 45-50 min.
Opakowanie - standard worki 25 kg lub na ?yczenie klienta.
Dodatkowe informacje:
Miejsce produkcji: | Pland |
Cena: | Zapytaj o cenÄ™ |
Opakowania: | 25 kg |
Kategoria: Artyku?y spo?ywcze -> Dodatki do ?ywno?ci
Lena2
|
Ulica: | Wroc?awska 53-59 |
Miasto: | Kalisz |
Kod pocztowy: | 62-800 |
Region: | wielkopolskie |
Kraj: | Polska |
Telefon: | +48 62 762 09 13 |
Faks: | +48 62 762 09 13 |
|
|
Osoba kontaktowa |
ImiÄ™ i Nazwisko: | Tomasz Chlebowski |
Telefon komórkowy: | +48 502 751 759 |
|